منو اصلی
صدور المثنی شناسنامه
صدور شناسنامه المثنی
 
     در صورت مفقود شدن شناسنامه هموطنان گرامی ساکن در حوزه این سفارت لازم است با مراجعه به نمایندگی و ارائه مدارک ذیل درخواست صدور شناسنامه المثنی نمایند. 
 
مدارک مورد نياز:
1) تکمیل فرم مشخصات فردی (فرم شماره 100)
2) تکمیل برگ استشهادیه و درخواست صدور شناسنامه مجدد در قبال فقدان(فرم شماره 210
3) تکمیل پرسشنامه دریافت خدمات سجلی از اسناد راکد(فرم شماره 212)(چنانچه شناسنامه مفقوده متقاضی نمونه قدیم باشد)
4) اصل مدارک عکس دار معتبر ایرانی و یک نسخه تصویر آن (از قبیل گذرنامه ، کارت شناسایی ملی ، گواهینامه رانندگی ، مدرک تحصیلی ، کارت پایان خدمت یا معافیت) 
5) چهار قطعه عکس جديد و مشابه متقاضی در اندازه 4×6 یا 4×3 ، تمام رخ ، زمینه روشن ، بدون کلاه و عينک و غیر براق (کاغذ مات) که مشخصات صاحب عکس در پشت آن نوشته شده باشد. عکس بانوان با رعایت حجاب اسلامی باشد.
6) تصویر شناسنامه مفقوده 
7) اصل مدارک معتبر عکس دار محلی (مکزیکی) متقاضی که مشخصات آن با شناسنامه ایرانی مطابقت داشته باشد. 
8) اصل مدرک معتبر ایرانی گواهان ( از قبیل شناسنامه ، گذرنامه و یا کارت شناسایی ملی ) و یک نسخه تصویر آن
9) ارائه اصل و یا تصویر شناسنامه و کارت ملی اعضای خانواده ( والدین ، خواهران و برادران ، همسر و فرزندان )
10) ارايه اصل فيش بانكي به مبلغ 35 یورو به حساب سفارت جمهوري اسلامي ايران درمکزیکوسیتی برای صدور اولین شناسنامه المثنی و یا 75 یورو برای صدور دومین شناسنامه المثنی 
تذکرات مهم
1) حضور متقاضی دریافت شناسنامه المثنی و گواهان در نمایندگی الزامی است .( گواهان ازبستگان درجه یک نباشند) 
2) در صورتی که شناسنامه مفقوده متعلق به افراد زیر 15 سال باشد ، ارائه عکس لازم نبوده و برای افراد زیر 18 سال فرمها توسط ولی قهری ( پدر و یا جد پدری) یا افرادی که قانونا مجاز به این کار میباشند تکمیل و امضا و ارائه گردد. 
3) شهر و حوزه محل صدور شناسنامه مفقوده را حتما در فرم اعلام نمایید. 
4) در صورت در اختیار نداشتن تصویر شناسنامه مفقوده ، اصل شناسنامه والدین که در صفحه دوم آن مشخصات متقاضی درج گردیده باشد، ارائه گردد.
5) نظر به اين كه مدارك صدور شناسنامه المثنی به ايران ارسال مي گردد و به طور متوسط ، بین 4 تا 6 ماه به طول خواهد انجامید ، لذا در صورت تعجیل برای دریافت شناسنامه توصیه می شود با مراجعه به سفارت و تنظیم وکالتنامه برای یکی از بستگان و یا دوستان خود در ایران و تصدیق 4 قطعه عکس متقاضی توسط سفارت و ارسال آن به همراه مدارک لازم برای وکیل ، نسبت به ارائه تقاضا در ایران اقدام شود.(برای اطلاع از چگونگی تنظیم وکالت نامه اینجا را کلیک کنید).
   دانلود : فرم_210.pdf           حجم فایل 2088 KB
   دانلود : 212_94759.pdf           حجم فایل 56 KB

                           

کلیه حقوق این سایت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران