منو اصلی
صدور گواهی تجرد و اجازه ازدواج

 گواهی تجرد

     هموطنان گرامي مقيم مکزیک در صورت نیاز به گواهی تجرد به منظور ارائه به مقامات ذیربط کشور مکزیک می توانند تقاضای صدور گواهی تجرد نمایند. 
مدارک لازم :
1- تکمیل فرم مشخصات فردی (فرم شماره 100)
2- تکمیل فرم درخواست گواهی تجرد(فرم شماره 216)
3- اصل شناسنامه جدید و یک نسخه تصویر کلیه صفحات آن
4- ارائه اصل فیش بانکی به مبلغ 12 یورو به حساب سفارت جمهوری اسلامی ایران - مکزیکو سیتی

5) اصل گذرنامه معتبر ایرانی یا مدرک هویتی معتبر عکس دار محلی (مکزیکی)            

 6)اصل اجازه نامه پدر زوجه (خانم) در اولین ازدواج                    

  7) یک عدد پاکت پست سفارشی (ملصق به تمبر کافی) که نشانی متقاضی بر روی آن نوشته شده باشد.(در صورت تمایل به اقدام از طریق پست)

تذكرات مهم :

الف- در صورتي كه شناسنامه متقاضي المثني باشد ، صدور گواهي تجرد مشروط به دریافت مجوز از سازمان ثبت احوال کشور می باشد. 
ب - چون دریافت مجوز از مرکز برای صدور گواهی تجرد دارندگان شناسنامه المثنی بین 3 هفته تا 3 ماه  به طول می انجامد لذا پیشنهاد میگردد در صورت تعجیل برای دریافت گواهی ، با حضور در سفارت نسبت به تنظیم وکالتنامه به نام یکی از بستگان یا دوستان خود در ایران اقدام و با ارسال آن به همراه اصل شناسنامه برای وکیل در ایران ، وی را راهنمایی نمایید تا به سازمان ثبت احوال کشور – اداره کل ثبت احوال امور خارجه مراجعه و نسبت به ارائه تقاضا و دریافت گواهی تجرد اقدام نموده و گواهی مذکور را از طریق وزارت امور خارجه – اداره سجلات و احوال شخصیه برای این سفارت  ارسال نماید.

(برای اطلاع از چگونگی تنظیم وکالتنامه اینجا را کلیک کنید.

هموطنان عزیز در ارسال مدارک ، دقت لازم معمول فرمایید ، زیرا مدارک ناقص بدون هیچ گونه اقدام عینا برگشت داده خواهد شد.

زمان پاسخگویی تلفنی و پذیرش مراجعین حضوری بخش سجلی:

دوشنبه  تا جمعه از ساعت 9:00 صبح تا 14:00 جهت مراجعين حضوري پاسخگوي هموطنان گرامي مي باشد برای انجامی برخی از امور سجلی لازم است وقت قبلی اخذ گردد. 

 
شماره حساب نمایندگی : 
 
 
Cuenta Consular 0443364965 BCO BANORTE
Esta A NOMBRE DE  EMBAJADA DE LA REPUBLICA ISLAMICA DE IRAN
   دانلود : 722-16.pdf           حجم فایل 226 KB
   دانلود : فرم_100.pdf           حجم فایل 3045 KB

                           

کلیه حقوق این سایت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران