منو اصلی
ثبت ازدواج مرد ایرانی با زن ایرانی
ثبت ازدواج مرد ايراني با زن ايراني
 
      هموطنان گرامی ساکن در حوزه این سفارت می توانند با تعیین وقت قبلی و با مراجعه حضوری و ارائه مدارک ذیل ازدواج خود را برابر قوانین ایران و بصورت رسمی به ثبت برسانند. 
 
مدارک مورد نياز:
1) تكميل فرم مشخصات فردی (فرم شماره 100)
2) درخواست كتبي مرد و زن (فرم شماره 213)
3) اصل شناسنامه عكس دار و معتبر مـرد و زن 
4) اصل گواهي ازدواج شرعي صادره از مراكز و مؤسسات اسلامي معتبر و مورد تأييد نمايندگي و یک نسخه تصویر آن
 
 
*در مورد اقليت هاي ديني شناخته شده در قانون اساسي شامل : مسيحي، كليمي و زرتشتي، ارائه گواهي ازدواج صادره از سوي مراجع ديني و مذهبي آنان الزامي است
5) اصل و یک نسخه تصویر از گواهي ازدواج رسمي صادره از طرف مقامات ذيربط مکزیک 
 
6) اصل اجازه نامه رسمي ولي زوجه( پدر يا جد پدري) چنانچه ازدواج اول باشد.
 
* در صورت فوت ولي زوجه، ارائه خلاصه رونوشت فوت ( گواهي فوت ) الزامي است. 
 
7) اصل گواهي بهداشتي مرد و زن مبني برنداشتن امراض مانع از ازدواج
 
* شامل : تالاسمي، ايدز،سفليس و عدم اعتياد به مواد مخدر
 
 
8) چهارقطعه عكس جديد مرد و زن
 
* عكس ها دراندازه 4×3، تمام رخ، زمينه روشن، غير براق «كاغذ مات» و عكس خانم ها با رعايت كامل حجاب اسلامي باشد 
9) ارايه اصل فيش بانكي به مبلغ 18 یورو به حساب سفارت جمهوری اسلامی ایران - مکزیکو سیتی 
 
-      
تذكرات مهم :
1) درصورت المثني بودن شناسنامه، می بایست گواهی تجرد دارنده شناسنامه المثنی در اداره كل ثبت احوال امور خارجه (اداره کل امور هویتی ایرانیان مقیم خارج از کشور وابسته به سازمان ثبت احوال کشور www.sabteahval.ir/kharejeh) صادر و از طريق وزارت امورخارجه (ساختمان شماره سه ، اداره سجلات واحوال شخصيه) رسما به اين سسفارت ارسال شده باشد. این گواهی پس از صدور تنها 6 ماه اعتبار داشته و قابل استفاده خواهد بود. 
 
 
2) درصورتيكه ازدواج رسمي و محلي زن و مرد( بند5 ) در كشور ديگري غير از مکزیک انجام شده باشد، نسبت به تأييد آن توسط نمايندگي كشور صادركننده در كشور مکزیک و سپس وزارت خارجه مکزیک اقدام گردد. 
 
3) براي تهيه اجازه نامه رسمي ولي زوجه ( بند 6 مدارک ) چنانچه پدر يا جد پدري در خارج از كشور ساكن باشد، حضور وي بهمراه اصل شناسنامه جديد يا گذرنامه معتبر ايراني و يا كارت شناسائي ملي در نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در كشور محل سكونت براي تنظيم اجازه نامه ضروري است.
 
در صورت سكونت پدر يا جد پدري در ايران، به يكي از دفاتر اسناد رسمي در داخل كشور مراجعه و نسبت به تنظيم اجازه نامه مذكور اقدام و پس از تأييد سازمان ثبت اسناد و املاك كشور(اداره كل امور اسناد و سردفتران) از طريق وزارت امورخارجه (اداره سجلات واحوال شخصيه واقع در ابتدای خیابان امام خمینی ره ) براي اين سفارت ارسال شود. 
4) چنانچه از تاریخ ازدواج شرعي و محلي ( رديف هاي 5 و 4) بیش از یک سال سپری شده باشد، ارائه گواهي بهداشتي رديف7 ضرورت ندارد.
 
 
   دانلود : فرم_213.pdf           حجم فایل 2210 KB
   دانلود : فرم_100.pdf           حجم فایل 3045 KB

                           

کلیه حقوق این سایت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران