معرفی سفیر یا نمایندگی
صدور اولین گذرنامه برای سه دسته از مراجعین

دريافت اولين گذرنامه 

صدور اولین گذرنامه تنها با مراجعه حضوری متقاضی امکان پذیر می باشد.

جهت افراد زير در خارج از كشور براي اولين بار گذرنامه صادر ميگردد:
الف ـ اتباع كشور ايران كه فاقد گذرنامه مي باشند .
ب ـ بانوان خارجي كه با مردان ايراني ازدواج نموده اند (مشمولين بند 6 ماده 976 قانون مدني جمهوري اسلامي ايران)
ج ـ ايرانيان متولد خارج از كشور كه تا كنون به ايران سفر نكرده اند (مشمولين بند 2 ماده 976 قانون مدني) 
مدارک مورد نياز: 
1) مراجعه حضوری و تكميل و امضاء یک نسخه فرم درخواست صدور گذرنامه (فرم شماره 101
2) اصل شناسنامه جديد و يک سري کپي از کليه صفحات آن روی ورق A4  (شناسنامه افراد بالاي 15 سال بايد عکسدار باشد) 

3) تكميل و امضاء فرم تغيير محل اقامت و خروج مكرر (فرم شماره 102
توجه : از تاریخ 1386/9/1 لزومی به درج مهر خروج مکرر (مهر سبز) در گذرنامه های جدید صادره نبوده و سقف توقف در کشور نیز به یکسال افزایش یافته است. شایان ذکر است کلیه مشمولین نظام وظیفه همانند گذشته ملزم به دریافت مهر خروج ویژه مشمولین در گذرنامه میباشند. مشمولين خدمت سربازي (متولدين 1341 به بعد كه خدمت سربازی انجام نداده و یا کارت معافیت از خدمت را ندارند) لازم است به جاي تكميل فرم شماره 102 ، فرم خروج يكبار ويژه مشمولين را تكميل نمايند. (فرم شماره 106

4) ارايه اصل اجازه اقامت و كپي آن روی ورق   A4  

5) ارایه اصل و کپی کارت ملی روی ورق A4 (افراد زیر پانزده سال از ارائه کارت ملی مستثنی می باشند)

6) ارايه اصل و كپي پايان خدمت يا معافيت از خدمت سربازي . روی ورق A4(جهت آقايان متولدين 1341 به بعد)

7) تكميل و امضاء رضايت نامه همسر (حضوری) جهت خانمهاي متاهل و رضايت نامه پدر (حضوری) براي فرزندان زير 18 سال (فرم شماره 105
8) در صورتيكه تاريخ آخرين خروج از كشور قبل از 20/03/1378 باشد (و مدركي دال بر تاريخ آخرين خروج در اختيار نباشد) مي بايستي نسبت به تكميل (فرم شماره 111) اقدام نمایند.

9) دو قطعه عکس 4.5×3.5 جديد ، زمينه روشن، تمام رخ، غیر فوری، بدون عينك و كلاه(عكس خانم ها با رعايت حجاب اسلامي باشد

10) ارايه اصل فيش بانكي هزینه صدور گذرنمه به حساب سفارت جمهوری اسلامی ایران - مکزیکو سیتی

شماره حساب نمایندگی

شماره حساب نمایندگی : 

 
Cuenta Consular 0443364965 BCO BANORTE
Esta A NOMBRE DE  EMBAJADA DE LA REPUBLICA ISLAMICA DE IRAN
 

متقاضياني كه داراي گذرنامه خارجی مي باشند ، میبایستی همراه مدارک فوق مدارك زير را نیز ارائه نمايند 
الف ـ دو سری فتوکپی از صفحه عکسدار گذرنامه خارجی و یا کپی از کارت شناسایی خارجی روی ورق   A4. 

ب ـ درخواست كتبي مبني بر باقي ماندن به تابعيت جمهوري اسلامي ايران (فرم شماره 103) بانوان خارجي كه با مردان ايراني ازدواج نموده اند از تكميل درخواست فرم 103 مستثني مي باشند

 

در صورت داشتن هرگونه سوال در خصوص گذرنامه و تکمیل مدارک، روزهای دوشنبه تا  جمعه ساعت 9 تا 14:00 بعدازظهر می توانید با تلفن های99- 91722690  -55 تماس حاصل فرمایید

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر