معرفی سفیر یا نمایندگی
معافیت تحصیلی

معافيت تحصيلي

         دانشجويان مشمول خدمت نظام وظيفه در صورتي كه قبل از سن مشموليت از كشور خارج شده باشند و همانند ساير مشمولان داخل در دانشگاه هاي خارج پذيرفته شوند مي توانند از معافيت تحصيلي استفاده نمايند.

مراحل انجام كار و مدارک لازم

  • ثبت نام و تشكيل پرونده دانشجوئي در سامانه جامع تاييد اسناد (تاك) که لینک آن در پورتال سفارت قابل رویت است.
  • اسكن گواهي تحصيلي درقسمت تاييد مدرك تحصيلي و دريافت كد رهگيري
  • تکميل فرم درخواست معافيت تحصيلي
  • اصل شناسنامه و يک سري فتوکپي خوانا از کليه صفحات
  • اصل گذرنامه و يک سري فتوکپي خوانا از صفحات 2 تا 11 و صفحه مهر آخرين خروج از کشور
  • گواهي اشتغال به تحصيل با ذکر تاريخ شروع به تحصيل و تاريخ پايان احتمالي آن.
  • ريز نمرات دانشگاهي (چنانچه در ترم دوم و بعد شاغل به تحصيل هستيد) .
  • يك قطعه عکس جديد 4×3 بدون کلاه و عينک و زمينه سفيد
  • اصل و کپي خوانا از کارت اقامت معتبر دانشجويي
  • تکميل فرم وکالتنامه و تاييد آن در نمايندگي (در صورتيکه پيگيري امور از سوي پدر ، مادر ، باشد نيازي به تنظيم وکالتنامه نمي باشد).

    *توجه: صدور معافيت تحصيلي از طريق وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي و سازمان نظام وظيفه عمومي در ايران انجام مي شود . بنابراين لازم است متقاضي پس از تاييد مدارك فوق توسط نمايندگي آنها را براي اقدام به همراه وكالتنامه براي يكي از بستگاه خود در ايران ارسال نموده تا توسط ايشان پيگيري شود

جهت آگاهی از شماره تلفن های بخشهای مختلف سرکنسولگری و ساعات تماس به بخش تماس با ماسایت مراجعه بفرمایید

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر