معرفی سفیر یا نمایندگی
درخواست مهر خروج دانشجویی

دانشجوياني كه در این سفارت تشکیل پرونده دانشجویی داده و داراي مجوز استفاده از تسهيلات دانشجوئي هستند، مي توانند ساليانه سه بار مهر خروج دانشجوئي با اقامت حداكثر چهار ماه (بر مبناي سال تحصيلي) دريافت نموده و به کشور مسافرت نمايند بدون این که در مبادی خروجی ایران، عوارض خروج از کشور را پرداخت نمایند. این تسهیلات جهت همسر و فرزندان "دانشجویان تسهیلات غیر ارزی" نیز برقرار می باشد.
 مدارك لازم:

1.      تکميل فرم درخواست صدور مهر  خروج دانشجوئي در گذرنامه  .

2.      ارائه اصل گذرنامه معتبر

3 .      گواهی اشتغال به تحصیل ترم جاری دانشجو و یا همسر وی                         

در صورت ارسال مدارک از طريق پست ، پاکت برگشت سفارشي با نشانی دقیق متقاضی جهت بازگشت مدارک ضروري است.

*توجه* مدت اعطاي تسهيلات دانشجوئي به حسب سيستم آموزشي كشور مکزیک  براي دانشجويان پزشكي حداكثر يك و نيم برابر و مدت تحصيل براي رشته هاي غير پزشكي كه داراي كارت پايان خدمت يا معافيت هستند حداكثر دو برابر زمان متعارف خواهد بود.

   دانلود : مهر_خروج_دانشجویی.pdf           حجم فایل 2008 KB
وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر